Opskriften på succes starter med ansvarlige handlinger

Poster

I dag er den globale forbruger altid på farten - og deres behov ændrer sig konstant. Derfor skal fødevareindustrien hele tiden være parat og have føling med både markedet, leverandørerne og forbrugeren.

Det er vores opgave at forsyne vores kunder med de bedste ingredienser og den nyeste viden om fødevarer og nonfood-produkter, så de kan levere de bedste madoplevelser og produkter til verdens forbrugere.

Palsgaard er en global virksomhed fra Danmark med specialiseret viden og produktion af ingredienser som emulgatorer og stabilisatorer til fødevareindustrien – og funktionelle ingredienser til polymer materialer.

Det betyder på dansk, at vi hjælper virksomheder med fremstilling af fx yoghurt med den rigtige smag og følelse i munden. Det er essentielt, at alle produkter har den helt rigtige konsistens, tekstur, smag, duft og det rette vitaminindhold. Nogle skal være miljøvenlige, andre fedtfattig eller tilføres helt nye enestående egenskaber, som vi endnu ikke er klar til at løfte sløret for.

Hos Palsgaard har ansvarlige handlinger været et vigtigt tema i over 100 år. Forbrugerne stiller i dag højere krav til kvalitet og etik end nogensinde før. Derfor går vi hver dag på arbejde for konstant at forbedre ingredienser, brugsmuligheder og produktionsprocesser, så vi kan opfylde vores kunder og deres brugeres behov.

Ansvarlige handlinger starter med os selv. Derfor erklærede vi i 2010 vores ambitiøse mål om, at vi ville være CO2-neutrale inden 2020 - og kan med stolthed fortælle, at vi opnåede vores mål allerede i 2018. Vi har desuden strenge miljøkrav, når vi bygger nye fabrikker og faciliteter, som bliver opført, hvor vi kan minimere transport mest muligt.

Med loyalitet og ansvarlighed overfor miljø, proces, produkt og kunde, går vi engagerede til enhver opgave. Vi har i 100 år levet af vores specialiserede viden og af at skabe ingredienser med enestående egenskaber – så vores kunder kan skabe de bedste madoplevelser og hverdagsprodukter for brugere overalt i verden.